Ik ben Rob Huinink, oprichter en eigenaar van Huinink Advies. Met mijn gezin woonachtig in Lichtenvoorde. Ik ben een adviseur die gevormd is in de boerenpraktijk. Na mijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool in Dronten ben ik vijftien jaar lang melkveehouder geweest.

Ik heb het bedrijf samen met adviseurs succesvol gemaakt. Enkele jaren geleden is de melkveehouderij verkocht. Ik besloot mijn kennis en ervaring te delen met andere melkveehouders en specialiseerde me in de advisering van melkveehouders. Zo begeleid ik groepen ondernemers die deelnemen aan de Melkvee Academie.

Als adviseur voeg ik waarde toe aan het veehouderijbedrijf, omdat ik onafhankelijk ben van voerleverancier, dierenarts, accountant en belangenbehartigingsorganisatie. Bij de advisering van melkveehouders pluk ik de vruchten van mijn ervaring als zelfstandig ondernemer. Ik weet hoe boeren denken en kan ze een spiegel voorhouden. Ik weet dat het bedrijf belangrijk is, maar vrije tijd en ondernemerschap ook. Boeren is een way-of-live, maar moet wel voldoende geld in het laadje brengen. Ik help u daarbij.