Adviezen vanuit het boerenhart

De komende jaren verandert er veel op uw bedrijf. Er komen bedreigingen op u af, maar er zijn ook volop kansen: op het gebied van duurzaamheid, schaalvergroting en arbeidsefficiƫntie bijvoorbeeld. Als adviseur die met beide benen in de boerenpraktijk staat, help ik u om deze kansen te pakken en zo uw ondernemerschap te verbeteren.

Thuis in management en arbeid

Als specialist op het terrein van bedrijfsmanagement, diermanagement en arbeid sta ik ondernemers met raad en daad terzijde in het streven naar het beste rendement. Mijn werkwijze is open, doorzichtig en heeft uw bedrijf als vertrekpunt. Samen analyseren we de situatie op uw veehouderij en speuren we naar mogelijke verbeterpunten. Praktische tools als DUURZAAMbedrijf en arbeidsANALYSE ondersteunen ons daarbij, evenals de specialisten die uw bedrijf van haver tot gort kennen: uw dierenarts, uw accountant, uw voerspecialist.

Verwacht van mij geen standaard-aanpak. Verwacht dat ik u uitdaag, anders leer denken, streef naar vernieuwing. Want de sleutel voor succes ligt bij u en uw bedrijf, niet bij mij.

Vragen staat vrij. Bel gerust voor een kop koffie!

06-13 807 901